Ik wil een sloep huren, wat zijn de mogelijkheden?

Als het vaarseizoen geopend wordt en de eerste zonnestralen zich weer laten zien begint het bij ons te kriebelen en laten wij onze sloepen weer te water! Lijkt het u leuk om een luxe en comfortabele sloep te huren en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Wij geven u graag meer informatie over de verhuurtijden, de prijzen en de voorwaarden van een sloep huren bij Sloepverhuur Zwartsluis.

Sloep huren: verhuurtijden

Onze sloepen zijn van begin april tot eind oktober zes dagen per week te huur: van maandag tot en met zaterdag. U kunt een sloep huren voor één dag of voor meerdere dagen. Huurt u een sloep voor een dag? Dan kunt u vanaf 9:00 uur afvaren en de sloep om 18:00 uur weer aanmeren. Heeft u ’s ochtends nog andere plannen en wilt u een sloep huren voor een middag? Dit is uiteraard ook mogelijk, maar dit kan alleen als u een dag van tevoren reserveert. U kunt de volgende dag dan vanaf 13:00 uur afvaren en om 18:00 uur weer aanmeren.

Sloep huren: prijzen

Bij Sloepverhuur Zwartsluis kunt u kiezen uit twee typen sloepen. De Liberty 435 heeft onder andere een cabrioletkap en een 9.9 pk viertakt buitenboordmotor en is geschikt voor vijf personen. U kunt deze compacte sloep op weekdagen huren voor € 170 en op zaterdag en feestdagen voor € 185. Als u de sloep meerdere dagen achter elkaar huurt geldt een speciaal tarief. Onze tweede sloep, de Escape 600, is een luxe, dubbelwandige sloep met aangehangen roer en een 16 pk-dieselmotor. Deze sloep is geschikt voor negen personen en kunt u op weekdagen huren voor € 200 en op zaterdag en feestdagen voor € 225. Ook voor deze sloep geldt een speciaal tarief als u deze voor meerdere dagen huurt. Wilt u een sloep huren voor een middag? Dan betaalt u 80 procent van de dagprijs.

Sloep huren: voorwaarden

Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief brandstof, eindschoonmaak en reserveringskosten. Bij afvaart betaalt u een borgsom van €300, die u na afloop weer terugkrijgt mits de sloep bezemschoon en vuilnisbrij is. Wilt u uw huisdier meenemen tijdens het varen? Geen probleem; wij vragen alleen een toeslag van €20 voor eventuele extra schoonmaakwerkzaamheden. De minimumleeftijd om een sloep te huren is 21 jaar en legitimatie is verplicht.

Wilt u meer informatie over een sloep huren of wilt u weten wat het speciale tarief is voor een langere huurperiode? Mail of bel ons gerust; wij staan u graag te woord. Wilt u meteen een van onze sloepen reserveren? Gebruik onderstaande knop om meteen een boeking te maken!

 

Copyright 2021 | Sloepverhuur Zwartsluis | Algemene voorwaarden