Ik wil een sloep huren, wat zijn de mogelijkheden?

Als het vaarseizoen geopend wordt en de eerste zonnestralen zich weer laten zien begint het bij ons te kriebelen en laten wij onze sloepen weer te water! Lijkt het u leuk om een luxe en comfortabele sloep te huren en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Wij geven u graag meer informatie over de verhuurtijden, de prijzen en de voorwaarden van een sloep huren bij Sloepverhuur Zwartsluis.

Sloep huren: verhuurtijden

Onze sloepen zijn van begin april tot eind oktober zes dagen per week te huur: van maandag tot en met zaterdag. U kunt een sloep huren voor één dag of voor meerdere dagen. Huurt u een sloep voor een dag? Dan kunt u vanaf 9:00 uur afvaren en de sloep om 18:00 uur weer aanmeren.

Sloep huren: prijzen

Bij Sloepverhuur Zwartsluis kunt u kiezen uit drie typen sloepen. De Liberty 435 heeft onder andere een cabrioletkap en een 9.9 pk viertakt buitenboordmotor en is geschikt voor vijf personen. U kunt deze compacte sloep op weekdagen huren voor € 185 en op zaterdag en feestdagen voor € 200. Onze tweede sloep, de Corsiva 490 beschikt over een grote rondzit en is voorzien van comfortabele kussens en een cabriolet kap. Deze sloep is geschikt voor 7 personen en op weekdagen kunt u deze huren voor € 195 en op zaterdag en feestdagen voor € 210 euro.
Onze derde sloep, de Escape 600, is een luxe, dubbelwandige sloep met aangehangen roer en een 16 pk-dieselmotor. Deze sloep is geschikt voor negen personen en kunt u op weekdagen huren voor € 215 en op zaterdag en feestdagen voor € 240.
In het hoogseizoen gelden afwijkende tarieven, zie hiervoor onze pagina Prijzen.
Als u een sloep meerdere dagen achter elkaar huurt geldt een speciaal tarief, neem hiervoor telefonisch contact met ons op.

Sloep huren: voorwaarden

Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief brandstof, eindschoonmaak en reserveringskosten. Bij afvaart betaalt u een borgsom van € 300, die u na afloop weer terugkrijgt mits de sloep bezemschoon en vuilnisbrij is. Wilt u uw huisdier meenemen tijdens het varen? Geen probleem; wij vragen alleen een toeslag van € 20 voor eventuele extra schoonmaakwerkzaamheden. De minimumleeftijd om een sloep te huren is 21 jaar en legitimatie is verplicht.

Wilt u meer informatie over een sloep huren of wilt u weten wat het speciale tarief is voor een langere huurperiode? Mail of bel ons gerust; wij staan u graag te woord. Wilt u meteen een van onze sloepen reserveren? Gebruik onderstaande knop om meteen een boeking te maken!

 

Copyright 2023 | Sloepverhuur Zwartsluis | Algemene voorwaarden | Privacy