https://jetshineusa.com/wp-content/uploads/2020/05/index.html

https://www.akademie-rotenfels.de/media/fluch-der-karibik/index.html

http://library.lntu.edu.ua/images/sampledata/parks/index.html

https://www.saintmarkorlando.org/SpryAssets/SpryAssets/index.html

Ik wil een sloep huren, wat zijn de mogelijkheden?

Als het vaarseizoen geopend wordt en de eerste zonnestralen zich weer laten zien begint het bij ons te kriebelen en laten wij onze sloepen weer te water! Lijkt het u leuk om een luxe en comfortabele sloep te huren en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Wij geven u graag meer informatie over de verhuurtijden, de prijzen en de voorwaarden van een sloep huren bij Sloepverhuur Zwartsluis.

Sloep huren: verhuurtijden

Onze sloepen zijn van begin april tot eind oktober zes dagen per week te huur: van maandag tot en met zaterdag. U kunt een sloep huren voor één dag of voor meerdere dagen. Huurt u een sloep voor een dag? Dan kunt u vanaf 9:00 uur afvaren en de sloep om 18:00 uur weer aanmeren.

Sloep huren: prijzen

Bij Sloepverhuur Zwartsluis kunt u kiezen uit drie typen sloepen.

De Liberty 435 heeft onder andere een cabrioletkap en een 9.9 pk viertakt buitenboordmotor en is geschikt voor vijf personen.

Onze tweede sloep, de Corsiva 490 beschikt over een grote rondzit en is voorzien van comfortabele kussens en een cabriolet kap. Deze sloep is geschikt voor 7 personen.

Onze derde sloep, de Escape 600, is een luxe, dubbelwandige sloep met aangehangen roer en een 16 pk-dieselmotor. Deze sloep is geschikt voor negen personen.

Zie voor de prijzen onze pagina Prijzen.
Als u een sloep meerdere dagen achter elkaar huurt geldt een speciaal tarief, neem hiervoor contact met ons op.

Sloep huren: voorwaarden

Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief brandstof, eindschoonmaak en reserveringskosten.

Bij afvaart betaalt u een borgsom van € 300, die u na afloop weer terugkrijgt mits de sloep bezemschoon en vuilnisvrij is.

Wilt u uw huisdier meenemen tijdens het varen? Geen probleem; wij vragen alleen een toeslag van € 20 voor eventuele extra schoonmaakwerkzaamheden.

De minimumleeftijd om een sloep te huren is 21 jaar en legitimatie is verplicht.

Wilt u meer informatie over een sloep huren of wilt u weten wat het speciale tarief is voor een langere huurperiode? Mail of bel ons gerust; wij staan u graag te woord.

Wilt u meteen een van onze sloepen reserveren? Gebruik onderstaande knop om meteen een boeking te maken!

 

Copyright 2024 | Sloepverhuur Zwartsluis | Algemene voorwaarden | Privacy