Sloep huren in Giethoorn? Het kan al vanaf € 180 per dag!

Wilt u een sloep huren om Giethoorn en omgeving te ontdekken? Heerlijk uitrusten op het water en genieten van de schoonheid van de Weerribben? Dan kiest u voor Sloepverhuur Zwartsluis. Bij ons huurt u al een luxe sloep vanaf slechts € 180 per dag!

Sloep huren in Giethoorn

Giethoorn is een waterstreekdorp met internationale allure. Het ligt in een prachtige omgeving en staat vooral bekend om de vele slootjes en bruggetjes. Het dorp trekt jaarlijks veel toeristen en is vooral in de zomermaanden drukbezocht. Omdat veel mensen het dorp vanaf het water willen bekijken is het meestal erg druk. Vanwege deze drukte is het in het voor- en hoogseizoen niet altijd mogelijk om een boot of sloep te huren in Giethoorn.  Juist dáárom kiest u voor Sloepverhuur Zwartsluis.

Kom bij ons een sloep huren, vlakbij Giethoorn!

Als u een sloep wilt huren in Giethoorn maar niet van de drukte van een toeristische trekpleister houdt, huur dan een sloep bij Sloepverhuur Zwartsluis. Zwartsluis is een klein dorp in de waterrijke omgeving van Nationaal Park Weerribben-Wieden.  De perfecte omgeving als u graag de rust en ruimte opzoekt en van prachtige vrije natuur wilt genieten. Hier wordt u overweldigd door de prachtige uitgestrekte meren, kronkelende slootjes en ongerepte natuur. Omliggende waterstreekdorpen als Blokzijl en Beltschutsloot ademen dezelfde authentieke sfeer als Giethoorn, maar zijn nog niet zo bekend bij toeristen. Varend door de vele grachten en slootjes geniet u van de ruimte, rust en alles wat deze prachtige omgeving u te bieden heeft.

Kortom: wilt u een sloep huren in Giethoorn en omgeving? Huur dan een sloep bij Sloepverhuur Zwartsluis!

Comfortabele sloep huren in de buurt van Giethoorn

Een sloep huren in de buurt van Giethoorn, Blokzijl, Beltschutsloot en Zwartsluis? Dat begint bij Sloepverhuur Zwartsluis! Onze sloepen zijn luxe, comfortabel ingericht en zeer compleet uitgerust. Neem bijvoorbeeld onze Escape 600. Deze luxe, dubbelwandige sloep is zeer compleet uitgerust met een lounge-uitvoering en beschikt onder andere over: een comfortabel kussen set, teakline vloer, uitneembaar zonnedek en rvs-relingen. Deze sloep is geschikt voor negen personen en is uitgerust met een moderne 16 pk dieselmotor. Bekijk alle specificaties van onze sloepen hier of reserveer meteen een dagje sloep huren in de omgeving van Giethoorn! >> Sloep reserveren 

Copyright 2022 | Sloepverhuur Zwartsluis | Algemene voorwaarden | Privacy